بازدید هیات بورد تخصصی گروه رادیولوژی وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، هیات بورد تخصصی گروه رادیولوژی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید نمودند.

در راستای بازدیدهای دوره‌ای هیات بورد وزارت بهداشت از رشته‌های تخصص بالینی، اعضای این هیات آقایان دکتر حمیدرضا پورعلی‌اکبر و دکتر محمدرضا بابایی به همراه کارشناس دبیرخانه شورای تخصصی، سرکار خانم مریم میلاد با حضور در مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی بابل ضمن بازدید از بخش‌های رادیولوژی، در جریان روند آموزش دانشجویان دوره دستیاری این رشته تحصیلی قرار گرفتند.
گفتنی است: اعضای گروه بورد در ابتدا طی جلسه‌ای با حضور آقای دکتر بابایی معاون آموزشی دانشگاه، آقای دکتر یحیی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، آقای دکتر جعفری پور رئیس دانشکده پزشکی، آقای دکتر زاهدیان رئیس و آقای دکتر موعودی معاون آموزش بالینی مرکز، اعضای هیات علمی گروه و پزشکان متخصص فیلد درمانی رادیولوژی در خصوص وضعیت آموزشی و پژوهشی بحث و تبادل‌نظر نمودند.
 در پایان تیم بازدیدکننده علاوه برنشست مجزا با اعضای هیات و دستیاران از نزدیک در جریان کیفیت ارائه خدمات آموزشی دستیاران قرار گرفتند و ضمن رضایتمندی از روند اقدامات آموزشی به‌ویژه کیفیت آموزشی و درمانی دستیاران، این روند را مثبت ارزیابی نموده و پیشنهاداتی جهت ارتقای سطح کیفی و کمی فرآیندهای آموزشی و درمانی گروه ارائه کردند.