دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با مادر شهیدان شعبان زاده

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه، دکتر آکام سعیدی رئیس دانشکده دندانپزشکی و آقای حسین آقاجان نژاد رئیس اداره روابط عمومی با حضور در منزل شهیدان شعبان زاده با مادر شهیدان دیدار داشتند.

دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه اولین بیمارستان دندانپزشکی شمال کشور در بابل توسط مادر بزرگوار شهیدان مسعود و مهدی شعبان زاده احداث گردید، گفت: این اقدام مادر شهیدان دارای ارزش و خیر فراوان برای همشهریان و هم استانی ها است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: با برنامه ریزی های انجام شده، خدمت رسانی به مردم در این بیمارستان، در ۶ ماه گذشته ۱۱ برابر شده است و به زودی با توسعه تجهیزات و نیروی انسانی، افزایش نیز خواهد یافت.
وی با تقدیر از اقدام مادر بزرگوار شهیدان شعبان زاده که همه سرمایه و دارایی خود را صرف تجهیز و راه اندازی این بیمارستان کرده است افزود: تمام خدمات این مرکز با تعرفه دولتی به مردم ارائه می شود.