دستور وزیر بهداشت جهت کمک به حل مشکلات آموزشی، درمانی و دارویی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه، با هماهنگی و همراهی آقای دکتر کریمی نماینده محترم مردم شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات رییسه مجلس، جهت پیگیری مسائل و مشکلات دانشگاه علوم پزشکی بابل، دیداری را با جناب آقای دکتر عین‌الهی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشتند.

گفتنی است در این دیدار دکتر منفرد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و برخی از مدیران ستادی وزارت بهداشت حضور داشتند ضمن بیان مشکلات موجود در حیطه درمان (بیمارستان ها)، دارو و آموزشی دانشگاه، مسائل پیش رو در مورد پروژه های عمرانی نیمه کاره دانشگاه مطرح شد.
قابل ذکر است وزیر بهداشت نیز ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، دستورات لازم جهت کمک در زمینه های مذکور را صادر کردند.