بزودی کلینیک دندانپزشکی در بندپی غرب راه‌اندازی خواهد شد

مدیر کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خوشرودپی از راه‌اندازی کلینیک دندانپزشکی در بندپی غرب همزمان با چهل وچهارمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مصطفی شعبانزاده مدیر کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خوشرودپی گفت: همزمان با دهه مبارک فجر کلینیک دندانپزشکی با هزینه ۵ میلیارد ریالی و با مشارکت نیکوکاران منطقه در این مرکز راه اندازی خواهد شد که مردم عزیز ۱۶۰ روستای بندپی غربی و شرقی، لاله‌آباد و گتاب تحت پوشش خدمات آن قرار خواهند گرفت.
مدیر کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خوشرودپی افزود: این کلینیک با برخورداری از اساتید مجرب دانشگاه و امکانات مطلوب با تعرفه‌های دولتی، مجهز به سیستم‌های پیشرفته و محیط استریل، خدمات تخصصی دندانپزشکی شامل کشیدن، پر کردن، عصب‌کشی، جرم‌گیری، روکش دندان با بهترین مواد روز دنیا را ارائه خواهد نمود.

این مسئول ادامه داد: کلینیک دندانپزشکی روزهای شنبه تا پنجشنبه صبح و عصر آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می‌باشد و جهت تعیین وقت قبلی می‌توانید با شماره ۳۲۵۶۶۰۳،۵،۹  تماس حاصل نمائید.