نشست صمیمی ریاست دانشگاه با بانوان کارمند در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، نشست صمیمی دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه با بانوان کارمند به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه الزهرا (س)، روز زن و مقام مادر در سالن امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

دکتر سیدعلی مظفرپور ریاست دانشگاه به تشریح اهم فعالیت‌های انجام‌یافته در طول یکسال گذشته پرداخت و گفت: امیدواریم با همدلی و همکاری هم بتوانیم گامی موثر برای حفظ سلامتی مردم برداشته و شاهد موفقیت روز افزون دانشگاهیان باشیم.
در این دیدار ضمن تشکر از ریاست دانشگاه برای برگزاری این جلسه، بانوان به بیان مسائل و مشکلات حوزه کاری خود پرداختند و دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه با بیان اهمیت نقش و جایگاه بانوان، اظهار داشت: برای رفع مشکلات و دغدغه‌های مطرح‌شده بررسی ها و پیگیری های لازم صورت می گیرد.

گفتنی است در این مراسم از بانوانی که مقام‌های برتر را در جشنواره سالیانه فرهنگی-ورزشی -هنری سوسره کسب نمودند تقدیر بعمل آمد.