کارگاه ارتقای دانش و مهارت های اصول اخلاق در انتشار آثار پژوهشی و مصادیق تخلف در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل، کارگاه ارتقای دانش و مهارت های اصول اخلاق در انتشار آثار پژوهشی و مصادیق تخلف در روز سه شنبه ۲ اسفند ماه ۱۴۰۱ ویژه اساتید، محققان و پژوهشگران با امتیاز فرهنگی و گواهی حضور در کارگاه، در سالن توامندسازی به میزبانی معاونت تحقیقات و فناوری، دانشگاه برگزار می گردد.

لازم به ذکر است گروه هدف سردبیران و کارشناسان مجلات، اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می باشند همچنین ظرفیت ثبت نام محدود بوده است.
گفتنی است علاقمندان می توانند جهت شرکت در این کارگاه با شماره ۳۲۲۰۷۹۱۸-۰۱۱ تماس حاصل نموده و یا  جهت ثبت نام اولیه به دفتر کمیته اخلاق مراجعه نمایند.