دو بانوی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزیده استانی شدند

مشاور ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل از انتخاب بانوی این دانشگاه به‌عنوان بانوی تاثیرگذار استان خبر داد.

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر ثریا خفری مشاور ریاست دانشگاه در امور زنان و خانواده گفت: اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران شناسایی بانوان تأثیرگذار را انجام داده است و از میان بانوان معرفی‌شده از سوی فرمانداری‌ها ۱۶۸ بانو بر اساس شاخص‌های موردنظر به‌عنوان بانوان اثرگذار شناخته شدند.
وی افزود: در همایش بانوان تأثیرگذار حدود ۱۷ بانوی موفق و تأثیرگذار استان منتخب و شایسته تقدیر اعلام و از آن‌ها قدردانی شد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل ادامه داد: همایش بانوان اثرگذار مازندران با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، معاون سیاسی امنیتی استاندار، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری و برخی مدیران و فرمانداران استان در روز یکشنبه 21 اسفندماه در ساری برگزار شد.
مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان بیان داشت: سرکار خانم دکتر معصومه بیانی بانوی اثرگذار استان انتخاب و از سوی استاندار موردتقدیر قرار گرفت.
گفتنی است: از سرکار خانم آمنه لاغری بعنوان پرستار نمونه در راستای میلاد باسعادت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت مقام زن و‌ روز مادر، همزمان با این برنامه تقدیر بعمل آمد.