تسویه بدهی‌های انباشته تمامی بیمارستان‌های بابل تا ابتدای سال ۱۴۰۰

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل از تسویه بدهی‌های انباشته سالیان گذشته تمامی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه تا ابتدای سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر شبستانی منفرد ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان گفت: با دستور ریاست محترم دانشگاه علیرغم محدودیت‌های مالی و اعتباری فراوان، کلیه بدهی‌های انباشته سالیان گذشته تمامی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه تا ابتدای سال ۱۴۰۰ تسویه گردید.
دکتر علی شبستانی منفرد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: کلیه اسناد بدهی دانشکده‌ها و معاونت‌های دانشگاه تا پایان سال ۱۴۰۱ و معاونت بهداشتی دانشگاه تا پایان سه ‌ماهه سوم ۱۴۰۱ تسویه گردید.
وی افزود: اعتبارات مناسب برای تهیه دارو و لوازم مصرفی پزشکی نیز در ایام نوروز و سایر پرداختهای بیمارستان تأمین و ابلاغ گردید.
دکتر علی شبستانی منفرد تصریح کرد: بر اساس دستور رئیس دانشگاه ساماندهی وضعیت بدهی دارویی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه در دستور کار سال ۱۴۰۲ معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه قرار گرفت.