ظرفیتهای پذیرش دانشجوی دوره دکتری حرفه ای رشته داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ارزیابی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل: گروه ارزیابان وزارت بهداشت با حضور در دانشگاه علوم پزشکی بابل، از ظرفیتهای پذیرش دانشجوی دوره دکتری حرفه ای رشته داروسازی در سال ۱۴۰۳ دانشگاه بازدید نمودند.

گفتنی است: دکتر بهرام دارایی دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت و مهندس تقی ربانی مشاور اجرایی و سرپرست بودجه و اعتبارات معاونت آموزش، ضمن نشست در محل دفتر ریاست، با دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه، دکتر منصور بابایی معاون آموزشی و همچنین اعضای هیات علمی گروه های تخصصی رشته داروسازی، از محل ساختمان دانشکده داروسازی، داروخانه ۱۳ آبان متعلق به دانشکده داروسازی، امکانات و فضاهای فیزیکی دانشگاه، از جمله مرکز تحقیقات بیولوژی سلولی و ملکولی بازدید نمودند.

قابل ذکر است: موافقت اصولی دانشکده داروسازی بابل پس از قریب به ۴۰ سال پیگیری، در تابستان سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی بابل اعطا شد.

همچنین طبق روال معمول، دو الی سه سال بعد از موافقت اصولی، شرایط پذیرش دانشجو در دانشکده های جدیدالتاسیس بررسی می گردد و در همین راستا مسئولین دانشگاه در تلاش هستند تا این فرایند تسریع گردد.