تقدیر از همکاران بیمارستان شهید یحیی نژاد توسط ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم تقدیر از مسئولان ، پزشکان ، ماماها و کارکنان بیمارستان شهید یحیی نژاد توسط دکتر جلالی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

گفتنی است این مراسم با حضور دکتر جلالی ریاست، دکتر قاسم زاده معاون درمان، دکتر زاهد پاشا معاون توسعه مدیریت و منابع، مسئولین بیمارستان، متخصصان زنان و زایمان، ماماها و کارمندان بیمارستان یحیی نژاد برگزار شد.
لازم به ذکر است وزارت بهداشت و درمان کشور از بین ۹۰۰ بیمارستان های دولتی و خصوصی  سراسر کشور، ۶۹  بیمارستان برتر در این زمینه را معرفی نموده است .
بیمارستانهای موفق در برنامه ترویج زایمان طبیعی دانشگاه، مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل با سابقه سه سال رتبه برتر در این امر جزء ده بیمارستان برتر کشور معرفی گردیده است.
همچنین بیمارستان خصوصی بابل کلینیک نیز در طرح ترویج زایمان طبیعی برای اولین بار به عنوان بیمارستانهای برتر کشوری معرفی گردید.
اهدای لوح سپاس به پزشکان ، پرسنل و ... ، پخش کلیپ، بازدید از بخش زایشگاه از دیگر برنامه های این مراسم بوده است.