دندانپزشک قلابی در بابل به دام افتاد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مصطفی قاسم‌زاده معاون درمان دانشگاه از پلمپ شدن مطب دندانپزشک قلابی در بابل خبر داد.

دکتر قاسم زاده گفت: این فرد، مرد حدودا ۴۰ ساله‌ای، که در گنج‌افروز مطب دندانپزشکی دایر کرده بود بیماران را ویزیت می‌کردند.

وی بیان داشت: با هماهنگی‌های به‌عمل آمده با دادستان عمومی و انقلاب بابل و تیم نظارت به سرپرستی دکتر علی‌نتاج کارشناس مسئول نظارت بر دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه محل کار این فرد مداخله‌گر در امور دندانپزشکی پلمب و پرونده جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: دانشگاه در برخورد با افراد غیرمجاز در حوزه‌ی دندانپزشکی، پوست و زیبایی و طب سنتی عزم جدی دارد و مردم فریب تبلیغات غیرواقعی و اغواکننده‌ در این حوزه‌ها را نخورند.