برگزاری نشست ستاد اقامه ی نماز دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش مفدا بابل، جلسه ی ستاد اقامه ی نماز دانشگاه علوم پزشکی بابل دوشنبه ۷ مرداد در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر سید فرزاد جلالی، رئیس دانشگاه، دکتر عباس نیکزاد، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر مهدی پورامیر، معاون فرهنگی‌ودانشجویی، دکتر اباذر حبیبیان معاون نهاد، دکتر نبی‌اله سلطان‌پورعضو ستاد و حسین اکبریان، رابط ستاد اقامه نماز همراه بود مسائل مربوط به بازسازی محوطه ی مسجد امام علی (ع) دانشگاه، برگزاری کارگاه سلامت معنوی بیماران (احکام نماز) و بهسازی نمازخانه ی بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل مطرح شد و مقرر گردید موارد مطروحه بررسی واجرایی شود.
 شایان ذکر است اهمیت اقامه نماز در دانشگاه‌ها و ضرورت انسجام بخشی به فعالیت‌های فرهنگی در حوزه نماز و نیایش، مسولان امر را بر آن داشت تا با استفاده از تجربیات و ظرفیت فکری موجود در مجموعه‌های مدیریت دانشگاهی به ساماندهی و تصویب قوانین و مقررات مرتبط با فریضه اقامه نماز در دانشگاه‌ها بپردازند.
با توجه به ضرورت توجه مؤسسات آموزش عالی به موضوع اقامه نماز، با تصویب هیات محترم وزیران در تاریخ ۸۴/۴/۸،  ستاد عالی اقامه نماز در دانشگاه‌ها تشکیل شد و آئین نامه‌های مرتبط با حوزه فعالیت آن به تصویب ستاد اقامه نماز در دانشگاه‌ها رسید.