اجرای محدودیت‌های کرونایی باید با جدیت و قاطعيت تحقق پذیرد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، .دکتر جلالی گفت: باید اجرای محدودیت‌های کرونایی باید با جدیت و قاطعيت تحقق پذیرد در غیر اینصورت نبايد انتظار فروكش كرونا را در استان داشته باشيم

دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: سیستم بهداشتی و درمانی مسئولیت مقابله با موارد نقض پروتکل‌های بهداشتی شامل عدم رعايت توسط مردم، اصناف و ترددها را ندارد

وی با اشاره به اینکه ما ابزار برخورد كافى نداریم، بیان داشت: عمدتا توصيه هاى بهداشتى و پیشگیری، درمان بیماران، تذكر و معرفى به محاكم قضايي در وظیفه دانشگاههاى علوم‌پزشکی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با ذکر این نکته که کسانی که باید این بازارها و اصناف را کنترل، نظارت یا پلمپ کنند، ادارات صمت، فرمانداريها و دستگاه‌های قضايی هستند، افزود: مصوبه ستاد کرونا است که از ساعت ۶ بعدازظهر تمام اصناف تعطیل باشند، متاسفانه اینطور نیست و برخورد جدی هم نمی شود.

وی ادامه داد: ساعت ۹ شب تا ۴ صبح کلیه ترددها در نقاط نارنجی و قرمز ممنوع می باشد، ولی متاسفانه اصلا رعایت نمی‌شود و برخوردهاى لازم صورت نمي‌گيرد.

دکتر جلالی اذعان داشت: ورود و خروج از شهرهاى قرمز و نارنجى تقريبا رها شده است و مجوزهاى ورود به شهرهاى استان به تعداد زیاد و براحتى توسط فرمانداريهاى استانهاى ديگر صادر مي‌شود كه باعث تعجب و تاثر است و تا اين موارد اصلاح نشوند نبايد انتظار فروكش كرونا را در استان داشته باشيم.