روزانه ۴ هزار نفر در بابل واکسینه می‌شوند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: روزانه بیش از ۴۰۰۰ نفر در شهرستان بابل علیه کرونا واکسینه می شوند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مصطفی جوانیان گفت: روزانه چیزی حدود بیش از ۴۰۰۰ نفر را در شهرستان بابل واکسیناسیون می‌کنیم و این امکان وجود دارد که این رقم را به ۶ هزار نفر در روز برسانیم.

او با اشاره به تزریق خودرویی در پارک پردیس بابل افزود: خوشبختانه استقبال خوبی در این زمینه شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در ادامه گفت: در حال حاضر کلیه رانندگان اعم از تاکسیرانان و تعاونی‌های خودرویی به علاوه خبرنگاران و همینطور بانک‌ها و ادارات که به تدریج اسامی آنان اعلام می شوند را اولویت‌بندی کردیم که در این قسمت انجام می شود.

دکتر جوانیان افزود: غیر از این امکان ثبت نام برای همشهریان از طریق سامانه سلامت هم وجود دارد که بتوانند از این طریق در آنجا گزینه خودرویی را انتخاب کنند و برایشان نوبت دهی شود.