فعال شدن حساب اینترنتی دانشجویان ورودی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مهندس اکبری از فعال شدن حساب اینترنتی برای دانشجویان ورودی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ خبر داد.

مهندس سید مهدی اکبری مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: دسترسی به اینترنت دانشگاه برای دانشجویان ورودی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ فعال شده است.

وی بیان داشت: جهت استفاده از سرویس VPN از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کد ملی به عنوان رمز عبور استفاده نمایند.

این مسئول ادامه داد: جهت استفاده از سرویس VPN در کامپیوتر یا لپتاپ، برنامه را از طریق لینک "VPN داخل دانشگاه" در قسمت درگاه خدمات رسانی وب سایت دانشگاه دانلود نمایید.

مهندس اکبری ادامه داد: همچنین  دانشجویان می توانند برای اطلاع از حجم  باقی مانده بسته های دانشجویی به این آدرس مراجعه و با وارد کردن نام کاربری و کلمه ی عبور از میزان مصرف و مقدار باقی مانده بسته های خود آگاه شوند.

وی گفت: در صورت نیاز به پشتیبانی با مرکز پشتیبانی مدیریت فناوری اطلاعات به شماره ۳۵۱۳۲۰۰۸-۰۱۱ تماس بگیرید.