به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر ابوالقاسم لعلی از برگزاری رژه خودرویی ارگانهای انتظامی و امدادی شهرستان بابل به مناسبت هفته پدافند غیرعامل خبر داد.

رییس اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: ۸ آبان به عنوان روز پدافند غیرعامل و  ۸ آبان الی ۱۴ آبان ماه به عنوان هفته پدافند غیرعامل نام‌گذاری شده است.

دکتر لعلی بیان داشت: پدافند غیرعامل مهمترین ابزار بازدارنده و پایدارترین و صلح‌آمیز ترین دفاع کشورهاست.

وی افزود: امروز با نام‌گذاری پدافند غیرعامل؛ حفظ حریم سلامت، رژه خودرویی با حضور پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی، آتش‌نشانی، هلال‌احمر، پلیس‌راه و نیروی انتظامی در سطح شهرستان بابل جهت ایجاد هماهنگی لازم برای انجام ماموریت‌های مشترک برگزار شد.