بازدید سرزده سرپرست دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور مرزیکلا

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»، سرپرست دانشگاه بصورت سرزده از مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور مرزیکلا بازدید نمودند.

در این بازدید دکتر عمادی ضمن گفتگو با بیماران، پزشکان، پرسنل و پرستاران از تلاش و زحمات کم نظیر ایشان بخصوص در ایام پاندمی کووید۱۹ تقدیر نمودند.

وی همچنین ضمن تمجید از نظم و‌ انضباط ‌و آراستگی مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور مرزیکلا که منطبق با شان والای مردم عزیز کشورمان می‌باشد از خدمات خیرین سلامت در راه اندازی بخش های مختلف این مرکز قدردانی نمودند.

سرپرست دانشگاه از همه پزشکان و مسئولین بیمارستان برای ارائه خدمات تخصصی تقدیر نموده و درخواست نمودند با توجه به پتانسیل ‌و بضاعت قابل توجه بیمارستان انتظار داریم شاهد تحول مضاعف در خدمات درمانی و بهداشتی ارائه شده از سوی این مرکز با قدمت طولانی و نام آشنا باشیم.