اهدای عضو مرد ۶۱ ساله بابلی به چند نفر زندگی بخشید

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، اهدای عضو یک مرد ۶۱ ساله اهل بابل که دچار مرگ مغزی شده بود، به چند بیمار زندگی دوباره بخشید.

دکتر مصطفی قاسم زاده معاون درمان دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل گفت: مرحوم  حبیب اله رحیمی لهی  بدلیل  سکته مغزی به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل شد و به رغم تلاش پزشکان و همکاران بخش مراقبت های ویژه ( ای سی یو جراحی) دچار مرگ مغزی شد و  با رضایت خانواده برای اهدای عضو به تهران منتقل شد.

دکتر سید مصطفی قاسم‌زاده افزود: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد و دو کلیه به سه نفر و همچنین نسوج بیمار به چندین نفر حیات دوباره بخشید.

وی گفت: زنده‌یاد حبیب اله رحیمی هشتاد و یکمین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و هفتمین مورد در سال ۱۴۰۰ بوده است  که با رضایت خانواده، اعضای بدن به افراد نیازمند اهدا شد.