بازدید شبانه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل از بیمارستان روحانی

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»، «دکتر سیدناصر عمادی» سرپرست دانشگاه بهمراه دکتر منفرد معاون توسعه مدیریت و منابع و جمعی از مسئولین در بازدیدی از بیمارستان آیت الله روحانی از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات قرار گرفت.

در این بازدید سرپرست دانشگاه با بیماران و همراهان، دستیاران تخصصی و دانشجویان، پرستاران، پرسنل و بیماران گفتگو نموده و ضمن قدردانی از تلاش‌های مدافعین سلامت، صبورانه و صمیمانه به صحبت‌های آنان گوش فرا دادند و بر حل مشکلات بر اساس ظرفیت‌های موجود تاکید داشتند.

در اورژانس روحانی با دقت پرونده های تعدادی از بیماران مورد ارزیابی علمی و نحوه ارائه خدمت قرار گرفت و از بیماران نحوه ارائه خدمت سوال گردید و مشکلات و درخواست های پرستاران و دستیاران بررسی شد.

سرپرست دانشگاه از صبوری متانت و تلاش دستیاران، پزشکان و کادر درمان با وجود مشکلات و معضلات بسیار قدردانی نمودند.