نجات جان چندين بیمار با اهدای‌عضو نوجوان ۱۰ ساله بابلی

به گزارش روابط‌عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، دکتر سیفی از هشتادودومین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و هشتمین مورد در سال جاری خبر داد.

دکتر شهرام سیفی «سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل» گفت: زنده‌یاد «امیرعلی صائبی» نوجوان ۱۰ ساله اهل بابل بدلیل خونریزی مغزی به بیمارستان آیت‌ا.. روحانی(ره) بابل منتقل گردید و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران ICU جراحی، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.

وی گفت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد، دو کلیه، پانکراس به ۴ نفر و همچنین نسوج بیمار به چندین نفر حیات دوباره بخشید.
 سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل افزود: زنده‌یاد صائبی، هشتادودومین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و هشتمین مورد در سال ۱۴۰۰ بود.