به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل، آقای احسان زاده از درخشش آقایان کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل در مسابقات دستگاه‌های اجرائی استان مازندران با کسب ۲ مقام قهرمانی و یک مقام سومی خبر داد.

آقای احسان زاده سرپرست کل کاروان ورزشی آقایان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: ۵ تیم در مسابقات دستگاه‌های اجرایی استان مازندران از دانشگاه شرکت نمودند که حاصل این رقابت ها کسب ۲ مقام قهرمانی در رشته های دارت و طناب کشی یک مقام سومی در رشته بدمینتون بوده است.

وی افزود: در این دوره از مسابقات تیم دارت آقایانوتیم طناب کشی آقایان دانشگاه توانستند با اقتدار جایگاه نخست را به خود اختصاص داده و سهمیه حضور در مسابقات کشوری را کسب نمایند.

وی همچنین اظهار داشت: در این دوره از مسابقات تیم بدمنتون آقایان دانشگاه توانستند به مقام سوم استانی دست یابند.

.:: قهرمانی تیم دارت آقایان ::.

محمد سیف اله زاده – مقام اول انفرادی

دکتر صادق یداله زاده– مقام دوم انفردای

علی قدوسی- مقام سوم انفرادی

به سرپرستی  آقای محمدهادی شکری

.:: کسب مقام اول تیم طناب کشی آقایان ::.

اسامی تیم طناب کشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بابل:

باقر احمدی
ضرغام عباسی
یداله یداله نیا
عزیزالله گرجی زاده
محمود اسدپور
علی میرزایی
فتاح میرزاده
عین الله قنبرزاده
کمیل عموزاده
سید هادی میرتبار

میلاد آقاجانپور

مربی: رضا اسماعیل نژاد

.:: کسب مقام سوم استانی تیم بدمنتون آقایان::.

شایان‌ذکر است بازیکنان تیم بدمینتون دانشگاه علوم پزشکی بابل

آقایان: