کلنگ‌زنی بیستمین پایگاه اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل در منطقه روشن آباد

به گزارش روابط‌عمومی اورژانس ۱۱۵ «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»، دکتر لعلی از کلنگ‌زنی بیستمین پایگاه اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل در منطقه روشن آباد و فعالسازی نهمین پایگاه اورژانس ۱۱۵ در بابل در کمتر از دو سال خبر داد.

دکتر لعلی  رییس اورژانس۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل: کلنگ احداث پایگاه جاده‌ای روشن‌آباد به عنوان بیستمین پایگاه شهرستان بابل با حضور مهندس ولی‌زاده فرماندار بابل، دکتر مظفرپور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل و سایر مسئولین شهرستان، دانشگاه و بخش مرکزی به زمین زده شد.

وی بیان داشت: زمین این پایگاه توسط خیر نیک اندیش آقای قلی‌زاده به مساحت ۱۲۰ مترمربع اهدا گردید و همچنین ساختمان پایگاه توسط نیکوکاران گرامی منطقه ساخته خواهد شد.

این مسئول افزود: این پایگاه کار امدادرسانی مناطق روستایی و جاده‌ای محور حادثه خیز جاده گنج افروز، بخش بابلکنار و بخشهایی از منطقه جنوبی شهر بابل را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دکتر لعلی  ادامه داد: پایگاه مذکور که دارای مجوز در برنامه ششم توسعه کشوری است نهمین پایگاه اورژانس بابل است که در طی کمتر از دوسال و با وجود بحران کرونا در کشور با پیگیری های مجدانه اورژانس بابل احداث می گردد.