اطلاعیه / آئین جایزه البرز ۱۴۰۱ بخش نخبگان

آئین "جایزه البرز ۱۴۰۱" بخش نخبگان با هدف تکریم اهالی علم و تجلیل از ۶۰ نفر از دانشمندان، نوآوران، دانشگاهیان و حوزویان برتر سراسر کشور، طی مراسمی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ برگزار می گردد.

شایان ذکر است دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی و رشته ها می توانند به سایت جایزه البرز به نشانی www.alborz-prize.ir (سامانه نخبگان نسبت به دریافت و مطالعه دستورالعمل جایزه البرز ۱۴۰۱ مبادرت ورزند و در صورت واجد شرایط بودن، از تاریخ اول بهمن ماه سال جاری در سامانه جایزه البرز ثبت نام نمایند.

لازم به ذکر است مهلت ثبت نام و ارسال مدارک حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ تعیین شده است که با توجه به لزوم پالایش مستندات دریافتی و راستی آزمایی آنها از طریق استعلام از مراجع ذیربط و انجام داوری، این زمان به هیچ عنوان تمدید نشده و رأس تاریخ اعلام شده، سایت ثبت نام بسته خواهد شد
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت جایزه البرز نخبگان به نشانی www.albor-zprize.ir  سامانه نخبگان مراجعه نمایند.