بانوی ۵۰ ساله بابلی با اهدای عضو جان ۳ بیمار را نجات داد

به گزارش روابط‌ عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، دکتر شهرام سیفی معاون درمان دانشگاه از هشتادوسومین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و نهمین مورد در سال جاری خبر داد.

دکتر شهرام سیفی سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل گفت: زنده ‌یاد خانم زهرا کاظمی‌جلودار بانوی ۵۰ ساله اهل شهر گتاب بابل، بدلیل تصادف به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل گردید و علی‌رغم تلاش پزشکان و همکاران ICU جراحی، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.

وی گفت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد و کلیه‌ها به ۳ نفر حیات دوباره بخشید.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل افزود: زنده‌یاد مرحومه زهرا کاظمی‌جلودار هشتادوسومین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و نهمین مورد در سال ۱۴۰۰ بود.