حدود ۶۰ درصد از موارد بستری در پیک ششم کرونا واکسن نزدند/ ۲۷ درصد نیز واکسیناسیون کامل را انجام نداده بودند

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»، دکتر مظفرپور گفت: در پیک ششم ۵۸ درصد از موارد بستری هیچ سابقه ای از واکسیناسیون و ۲۷ درصد یک یا دو دز تزریق نداشتند.

دکتر مظفرپور سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی بابل

دکتر مظفرپور سرپرست «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل» گفت: از شروع موج ششم تا کنون تعداد ۶۷۸ نفر در بیمارستانهای بابل به عنوان موارد مشکوک يا قطعی به کرونا بستری شدند که از این تعداد ۵۱.۲ درصد شامل ۳۴۷ نفر زن و ۴۸.۸ درصد شامل ۳۳۱ نفر نیز مرد بودند.

سرپرست «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل» بیان داشت: میانگین سنی افراد بستری ۴۷ سال بود و از نوزاد کمتر از یکماه تا فرد ۹۸ ساله در این پیک بستری هستند.

دکتر مظفرپور اذعان داشت: حدود یک پنجم موارد بستری را در پیک ششم کودکان زیر ۱۰ سال تشکیل می‌دهند و ۴۲ درصد نیز در گروه سنی بالای ۶۰ سال قرار دارند.

وی افزود: تاکنون ۵۸ درصد از موارد بستری در پیک ششم هیچ سابقه‌ای از واکسیناسیون نداشتند و ۴ درصد یک دز ، ۲۳ درصد دو دز و ۱۵ درصد فقط هر سه دز را دریافت کرده بودند.

سرپرست «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل» افزود: بیشترین علایم موارد بستری شدگان شامل تب، سرفه، دیسترس تنفسی، درد عضلانی، تهوع، بی اشتهایی، سردرد، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، درد قفسه سینه و .. بوده است.

دکتر مظفرپور ادامه داد: بیشترین افراد بستری در پیک ششم از نظر داشتن بیماری‌های زمینه ای به ترتیب افرادی بودند که دارای فشارخون بالا ، دیابت ، بیماری‌های قلبی و سایر بیماری‌های مزمن بودند.