مرگ و میرهای ناگهانی مبتلایان به کرونا در پیک ششم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: علائم برخی مبتلایان به کرونا در پیک ششم ناگهان تشدید و حتی منجر به فوت شده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترسیدعلی مظفرپور از درگیری کودکان در پیک ششم کرونا خبر داد و گفت: فوتی‌های کرونایی در این پیک روی قاعده مشخصی نبوده است. بلکه ناگهان علائم برخی بیماران تشدید شده و به سمت عوارض جدی رفته و حتی منجر به فوت شده است.

دکترسیدعلی مظفرپورسرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: افراد به خصوص کودکان برای پیشگیری از ابتلا به کرونا لازم است مراقبت‌ها و فواصل اجتماعی، استفاده از ماسک و پرهیز از اجتماعات را رعایت کرده و تا حد امکان دید و بازدید‌ها و رفت و آمد‌ها را محدود کنند.

وی گفت: افراد حتما تزریق واکسیناسیون دوز سوم را جدی بگیرند زیرا ثابت شده در صورت تزریق واکسن  بسیاری از علائم کرونا بسیار خفیف شده و عوارض بیماری هم کم خواهد بود.

دکتر مظفرپور با اشاره به اینکه حدود ۱۹ درصد جمعیت ۵ تا ۱۲ سال در بابل دوز اول را دریافت نمودند، گفت: واکسیناسیون در جمعیت بالای ۱۲ سال در این شهرستان در نوبت اول ۸۹.۷ درصد، در نوبت دوم ۸۰.۶ درصد و در نوبت سوم ۳۱.۱ درصد می باشد.