عزم روابط‌عمومی‌های ستاد و مراکز تابعه در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، نشست رئیس روابط عمومی دانشگاه با مسئولین روابط عمومی، معاونت ها، دانشکده ها و بیمارستان ها در محل سالن توانمند سازی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.

این نشست با ذکر تلاوت قرآن مجید آغاز گردید و آقای آقاجان نژادرئیس روابط عمومی دانشگاه ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به مسئولین واحدهای تابعه وابلاغ سلام رئیس محترم دانشگاه وعرض تسلیت به مناسبت شهادت امام موسی کاظم (ع)  و ذکر یاد و خاطره دو عزیز از دست رفته  آقایان شهید مدافع سلامت جواد جلالی نیا و زنده یاد حاج حسین نوروزی سخنانی را ایراد نمودند.

آقای آقاجان نژاد رئیس روابط عمومی دانشگاه ضمن معرفی همکاران اداره روابط عمومی دانشگاه و معرفی پست های سازمانی پرسنل شاغل بیان داشتند: هدف از برگزاری این جلسه  تعامل و همکاری مضاعف فی ما بین مسئولین روابط عمومی واحدهای زیر مجموعه جهت کیفی سازی فعالیت ها بوده است.

در ادامه جلسه درخواست سرپرست دانشگاه از سوی رئیس روابط عمومی دانشگاه در جهت ارتقاء عملکرد و استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های مسئولان روابط عمومی واحدهای زیر مجموعه و توجه ویژه به خرد جمعی جهت ارتقاء ،کیفیت بخشی و تخصصی نمودن اداره روابط عمومی دانشگاه و واحدهای تابعه  مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه افزود : همیشه یک فرد قوی در مقابل تیم قوی بازنده است بنابراین لزوم توجه به داشتن یک تیم قوی الزامی است تا بتوانیم در کنار هم با کمک همدیگر به هدف والا، جهت ارتقاء جایگاه روابط عمومی در دانشگاه علوم پزشکی بابل  دست یابیم.
وی افزود: لزوم همکاری و تعامل مضاعف با رسانه های خبری جهت شناساندن ظرفیت و پتانسیل های دانشگاه را ضروری است.

در ادامه این نشست مسئولین روابط عمومی جهت بهبودی و ارتقاءجایگاه روابط عمومی نظرات و پیشنهادات خود را اعلام نمودند.

قابل ذکر است برگزاری کلاس های آموزشی ،خبر نویسی، عکاسی و فیلمبرداری، بارگزاری اخبار و محتوا سایت، تشکیل کانال های مجازی، پیگیری بحث افزایش مبلغ اضافه کار (بابت همکاری در واحد روابط عمومی) و آشنایی بیشتر اعضا با یکدیگر از پیشنهادات و نظرات مسئولین روابط عمومی های زیر مجموعه دانشگاه بوده است

قابل ذکر است در پایان با ذکر صلوات و پذیرایی و عکس دسته جمعی این نشست به پایان رسید.