نقش مردم بابل در دوران کرونا بی‌نظیر بود

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»، دکتر مظفرپور از هموطنان و سازمان‌های مردم‌نهاد در هدایت کمک های مردمی به دانشگاه در دوران همه گیری کرونا تشکر نمود.

دکتر سید علی مظفرپور «سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل» به مناسبت روز جهانی سازمان‌های مردم‌نهاد گفت: شهر بابل از قدیم‌الایام از نیکوکارانی که کارهای خیر فراوانی در این شهرستان و شهرهای اطراف و حتی خارج از استان انجام دادند، بهره‌مند بوده است.

وی بیان داشت: در جریان کرونا هم بسیاری از این خیرین کمک‌های فراوانی جهت تهیه اقلام مصرفی بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی انجام داده‌اند که نقش بسیار مهمی در کنترل این بیماری در شهرستان بابل داشتند.

این مسئول با اشاره به اینکه نقش مردم بابل در دوران کرونا در کمک و امداد به مدافعان سلامت بی‌نظیر بود، اذعان داشت: از نیکوکاران و خیرین عزیز درخواست می‌کنم همچنان به‌سلامت این شهر و کشور کمک کنند تا بتوانیم با کمترین عوارض از این بیماری خارج شویم.