نخستین آزمون بدو خدمت، ویژه‌ی کارکنان مجموعه وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، نخستین آزمون بدو خدمت، ویژه‌ی کارکنان مجموعه وزارت بهداشت رأس ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ به‌طور همزمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می‌شود.

گفتنی است: زمان برگزاری این آزمون صبح به‌صورت کاغذی در یک نوبت به شرح ذیل خواهد بود:

-دفترچه سؤالات : ۱۰۰ سؤال- ۱۰۰ دقیقه و شروع آزمون از ساعت ۹ الی ۱۰:۴۰
-درهای حوزه رأس ساعت ۸:۴۵ بسته و از ورود متأخرین جداً جلوگیری می‌شود.
-کارت ورود به جلسه‌ی آزمون ، از طریق سایت مرکز سنجش از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۷ لغایت ساعت ۸ صبح روز ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ صادر خواهد شد.

داوطلبان علاوه بر ارائه کارت آزمون، ملزم به ارائه شناسنامه عکس‌دار و یا کارت شناسایی معتبر عکس‌دار می‌باشند.

کلیه داوطلبان، کارت‌های ورود به جلسه خود رابه همراه داشته و حتماً همراه خود مداد و پاک‌کن داشته باشند.

داوطلبان باید از به همراه داشتن هرگونه یادداشت، جزوه، تلفن همراه، ساعت هوشمند، وسایل الکترونیک و غیره در جلسه آزمون خودداری کنند. همراه داشتن هریک از این وسایل، تقلب محسوب می‌شود.

قابل ذکر است: این آزمون شامل سؤالات چهارگزینه‌ای است. هر سؤال فقط یک پاسخ صحیح دارد و به پاسخ غلط نمره منفی تعلق نمی‌گیرد.

داوطلبان آزمون، باید از تا کردن ، چروک و یا خیس نمودن پاسخنامه جدا خودداری کنند.

تا پایان آزمون هیچ‌کس حق خروج از جلسه را نخواهد داشت.