اهدای ‌عضو بانوی ۵۶ ساله بابلی جان ۳ بیمار را نجات داد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر شهرام سیفی از اهدای ‌عضو بانوی ۵۶ ساله بابلی خبر داد.

دکتر شهرام سیفی معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل گفت: زنده‌یاد جانبخش  سیده سلیمه موسوی بانوی ۵۶ ساله اهل روستای ورمتون احمدچاله‌پی بابل، بدلیل خونریزی مغزی دچار مرگ مغزی و خونریزی شده و به بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل منتقل گردید و علی‌رغم تلاش پزشکان و همکاران ICU ، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.
وی اذعان داشت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد و دو کلیه به ۳ نفر و همچنین نسوج بیمار به چندین نفر حیات دوباره بخشید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: زنده‌یاد « موسوی» هشتاد و ششمین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و سومین مورد در سال ۱۴۰۱ بوده است