اردوی جهادی در نقطه صفر مرزی سیستان و بلوچستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی بابل: دکتر سیدعلی مظفرپور رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل، با حضور در اردوی گروه جهادی فلق مازندران در منطقه محروم ریگ ملک از توابع شهرستان میرجاوه در نقطه صفر مرزی استان سیستان و بلوچستان، از روند خدمت رسانی به مردم محروم این منطقه بازدید نمودند.

لازم به ذکر است این گروه جهادی متشکل از پزشکان عمومی و متخصص، دندانپزشک و پیراپزشکان جهادی، از سال ۹۸ در قالب اردوهای جهادی، در زمینه های بهداشتی، درمانی، فرهنگی و عمرانی به مردم محروم نواحی مرزی سیستان و بلوچستان، خدمت رسانی می کنند.لازم به ذکر است این گروه جهادی متشکل از پزشکان عمومی و متخصص، دندانپزشک و پیراپزشکان جهادی، از سال ۹۸ در قالب اردوهای جهادی، در زمینه های بهداشتی، درمانی، فرهنگی و عمرانی به مردم محروم نواحی مرزی سیستان و بلوچستان، خدمت رسانی می کنند.