کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل با اهدای عضو، جان چندین بیمار را نجات داد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، از اهدای عضو کارمند دانشگاه و نجات جان ۳ بیمار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترشهرام سیفی معاون درمان دانشگاه، گفت: زنده‌یاد مرحوم فریبرزرجبی‌فومشی۶۱ ساله اهل بابل و کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل و مسئول بخش رادیولوژی بیمارستان شهید رجایی بابلسر بدلیل سکته مغزی، در بیمارستان شهید بهشتی بستری و علی‌رغم تلاش پزشکان و همکاران ICU داخلی ، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.
وی افزود: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد و دو کلیه به ۳ نفر حیات دوباره بخشید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: زنده‌یاد مرحوم فریبرز رجبی‌فومشی نودمین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و ششمین مورد در سال ۱۴۰۱ بود.