اهدای عضو جوان مازندرانی، جان چهار بیمار را نجات داد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، از اهدای عضو جوان ۳۱ ساله اهل روستای فولاد کولا بابلسر و نجات جان۴ بیمار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر شهرام سیفی معاون درمان دانشگاه، گفت: زنده‌یاد قاسم اسماعیل‌زاده، جوان ۳۱ ساله اهل روستای فولادکلا بابلسر که به دلیل خونریزی مغزی به بیمارستان آیت‌الله روحانی(ره) بابل منتقل‌شده بود و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران بخش آی سی یو داخلی بیمارستان دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گردید.
وی افزود:اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل قلب، کبد و دو کلیه به ۴ بیمار حیات دوباره بخشید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت:زنده‌یاد مرحوم « قاسم اسماعیل‌زاده» نود و یکمین مورد شناسایی‌شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و هفتمین مورد در سال ۱۴۰۱ بود.