نشست اعضای هیات علمی با  یکی از مفاخر علمی کشور در راستای حرکت بسوی دانشگاه نسل سوم

مسئول بسته حرکت بسوی دانشگاه نسل سوم دانشگاه علوم پزشکی بابل، از نشست اعضای هیات علمی دانشگاه با دکتر داوود دمیری گنجی از مفاخر علمی کشور در راستای حرکت بسوی دانشگاه نسل سوم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر آرام تیرگر گفت: دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي از آغاز پيدايش تاکنون ادوار متفاوتي را پشت سر گذاشته اند و در گذر زمان هر چه به پیش آمده ایم مسئوليت هايي بزرگتری را برعهده گرفته اند.
وی افزود: اگرچه در آغاز، اين موسسات بيشتر مسئوليت آموزش نیروی انسانی و تامین متخصصینی کارآمد به منظور فعالیت های مختلف را فرا روي خود داشتند به تدريج پژوهش و تحقيق نيز جزو اجزاي جدانشدنی آنها شد.
مسئول بسته حرکت بسوی دانشگاه نسل سوم دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه پس از نسل اول، نسل جديدي از دانشگاه ها (دانشگاه های نسل دوم) متولد شدند، عنوان کرد: پس از دانشگاه های نسل اول، دانشگاه ها جدا از کار آموزشي خود به فعاليت هاي تحقيقاتي و پژوهشي در عرصه هاي مختلف دانشي روي آوردند.
وی ادامه داد وگفت: چند سالی است که موضوع دانشگاه هاي نسل سوم مطرح شده است. دانش گاه های نسل سوم، دانشگاه هایی هستند که عموماً مبتني بر کارآفرينی بوده و حل مسائل جامعه با رويکرد علمي و نظام يافته در تعامل با محيط پيراموني از جمله ویژگی های چنین دانشگاه هایی می باشد.
دکتر آرام تیرگر اذعان داشت: با چنین پیشینه ای طی سال های گذشته، اقداماتی در دانشگاه علوم پزشکی بابل آغاز شده و طی چند هفته اخیر اقداماتی مانند بازدید از مرکز رشد فناوری شهید فکوری و پارک علم و فناوری استان مازندران در ساری توسط گروهی از اعضاء هیات علمی علاقه مند به مقوله نوآوری و کارآفرینی به همراه دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه، انجام پذیرفت.
مسئول بسته حرکت بسوی دانشگاه نسل سوم دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: بازدید جمعی از اساتید دانشگاه از مرکز رشد فناوری انستیتو پاستور ایران شعبه آمل و برگزاری اولین نشست تخصصی حرکت بسوی دانشگاه نسل سوم با حضور متخصصینی در حوزه کارآفرینی شامل جناب آقای دکتر خسروی، ریاست مرکز رشد فناوری سیمرغ و دکتر مهدی زاده، عضو جهاد دانشگاهی مازندران از دیگر کارهای این دانشگاه بوده است.
دکتر آرام تیرگر افزود: علاوه بر موارد بالا، نشست علمی اعضاء محترم هیات علمی دانشگاه با یکی از مفاخر علمی کشور، دکتر داوود دمیری گنجی و گفتگو پیرامون اهداف، راهکارها و اقدامات لازم به منظور حرکت بسوی دانشگاه نسل سوم نیز برگزار شد.
وی افزود: تدارک برگزاری دومین نشست تخصصی حرکت بسوی دانشگاه نسل سوم با حضور ریاست مرکز رشد فناوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی از جمله اقدامات بعدی دانشگاه علوم پزشکی می باشد.