دختر قایقران از بیمارستان شهید بهشتی بابل ترخیص شد

متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات دانشگاه علوم‌پزشکی بابل از ترخیص دختر قایقران بابلسری از بیمارستان شهید بهشتی بابل خبر داد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر حامد احمدیان گفت: دختر نوجوان بابلسری پس از برخورد قایق موتوری با وی بعلت آسیب دیدگی از ناحیه سر و گردن و کتف به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل شد.

وی عنوان کرد: در هنگام پذیرش، هوشیاری کامل داشتند و در نواحی سر‌ دچار پارگی‌پوست سر بودند و از درد ستون فقرات شکایت داشتند.

متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات دانشگاه علوم‌پزشکی بابل بیان داشت: در سی‌تی اسکن‌های مغزی، ستون فقرات گردنی‌ و پشتی و همچنین ام‌ ار آی ستون فقرات، شکستگی وجود نداشت.

وی افزود: پس از مراقبت های موردنیاز و بررسی های تکمیلی، امروز ظهر بیمار با حال عمومی خوب ترخیص شد.