دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان یکی از دستگاه های اجرایی برتر مازندران، مورد تقدیر قرار گرفت

دانشگاه علوم پزشکی بابل در بین ۵۸ دستگاه اجرایی استان در جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۱ به عنوان یکی از دستگاه های برتر استان، توسط استاندار محترم مازندران، مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، در جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۱ از زحمات و تلاش های ارزنده رئیس و کارکنان خدوم دانشگاه علوم پزشکی بابل در تحقق برنامه های دولت مردمی و اقدام برجسته در «مبارزه با کرونا و انجام موفق واکسیناسیون عمومی»، تقدیر گردید.

گفتنی است هفدهمین جشنواره شهید رجایی و مراسم تجلیل از برگزیدگان عرصه خدمت استان مازندران با حضور جناب آقای حسینی پور، استاندار مازندران، مسئولین و مدیران دستگاه های اجرایی استان دهم شهریور ماه در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران برگزار شد و لوح سپاس و تندیس ویژه این جشنواره به دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اهدا شد.