بدرقه خادمین درمانی اربعین دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم بدرقه کاروان اربعین حسینی دانشگاه با حضور دکتر سید علی مظفرپور رئیس دانشگاه، دکتر حجت الاسلام عباس نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر شهرام سیفی معاون درمان دانشگاه و دکتر مهدی محمدیان معاون فرهنگی ‌و دانشجویی دانشگاه سه‌شنبه 15 شهریور در مسجد امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد.

دکتر مهدی محمدیان رئیس ستاد اربعین دانشجویی دانشگاه در خصوص کاروان اربعین امسال گفت: کاروان اربعین دانشجویی دانشگاه متشکل از 24 دانشجو با همراهی کادر درمان و قرارگاه سجادیه شهرستان بابل از جوار مقبره شهدای گمنام واقع در مسجد امام علی(ع) دانشگاه به ‌سوی کربلای معلی رهسپار شدند.
گفتنی است: در خاتمه این برنامه، با حضور مسئولین دانشگاه و جمعیت هلال احمر شهرستان بابل، دانشگاهیان علوم پزشکی و کاروان قرارگاه سجادیه بابل بدرقه شدند.