کانون هلال‌احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل، کانون برتر دانشجویی مازندران شد

کانون هلال‌احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان کانون برتر دانشجویی استان مازندران انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل علوم پزشکی بابل، بمناسبت هفتاد و پنجمین سالروز تاسیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور و با حضور دکتر منیری معاون دانشجویی و قائم مقام سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور ، دکتر فخاری مدیر عامل هلال احمر استان مازندران ، دکتر رجبی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران ، سرهنگ نوری مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصین سپاه کربلا و مدیران و کارکنان جمعیت هلال احمر استان مازندران از کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان کانون برتر استان مازندران تجلیل شد.
قابل ذکر است کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال گذشته نیز به عنوان: کانون هلال احمر برتر دانشگاه های علوم پزشکی کشور ، کانون برتر هلال احمر استان مازندران، کانون برتر در حوزه پیشگیری و مقابله با کرونا انتخاب شده بود.
کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل تحت نظر معاونت فرهنگی و دانشجویی در شاخه های آموزشی ، بهداشت و درمان ، فرهنگی ، اجتماعی ، ورزشی ، جهادی ، عام المنفعه ، بشر دوستانه و امداد و نجات در سطح دانشگاه ، شهرستان ، استان ، کشور و برون مرزی فعالیت می کند.