مسئولین بابلی از پرستاران بیمارستان های این شهر تقدیر کردند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه با همراهی مسئولین شهرستان با حضور در بیمارستان های شهر به مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار از پرستاران تقدیر نمودند.

گفتنی است: دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه به همراه حجت الاسلام ملاکریمی دادستان، مهندس کیانی شهردار در بیمارستان آیت ا.. روحانی(ره) و حجت الاسلام بابائیان امام جمعه امیرکلا و اعضای شورای شهر امیرکلا در بیمارستان کودکان امیرکلا حضور یافتند و با پرستاران این دو مرکز دیدار داشتند و از زحمات آنها تقدیر نمودند.
همچنین دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه با حضور در بیمارستان شهید بهشتی، از پرستاران آن مراکز با اهدا گل و شیرینی تقدیر بعمل آوردند.