کسب رتبه های برتر آزمون‌های دانشنامه تخصصی توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر بابایی از کسب رتبه های برتر آزمون دانشنامه (بورد) تخصصی رشته های بالینی دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

دکتر منصور بابایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: دکتر زهرا مدبر بعنوان دستیار رشته پاتولوژی موفق به کسب رتبه نخست بورد کشور در این رشته تخصصی و دکتر مینا پالی دستیار رشته عفونی موفق به کسب رتبه سوم بورد کشور شد.

وی  با اشاره به اینکه 4 دستیار جزء ۵ درصد برتر آزمون بورد تخصصی کشور شدند، گفت: از هر گروه پاتولوژی، عفونی، جراحی عمومی و زنان و زایمان یک دستیار موفق به کسب رتبه ۵ درصد اول آزمون بورد شد.

این مسئول همچنین با اشاره به اینکه 5 دستیار جزء ۱۰ درصد برتر آزمون بورد تخصصی کشور شدند، افزود: از گروه های اطفال 2 نفر، پاتولوژی ۱ نفر، جراحی عمومی ۱ نفر و زنان و زایمان 1 نفر موفق به کسب رتبه ۱۰ درصد اول آزمون بورد شدند.

دکتر بابایی بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی بابل همانند سال گذشته با داشتن بالاترین درصد قبولی در آزمون بورد تخصصی و بیشترین تعداد دستیاران واجد رتبه های 5 و 10 درصد رتبه اول را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه یک کشور (مازندران، بابل، گیلان، گلستان، سمنان و شاهرود) کسب نمود.

وی ضمن آرزوی توفیق برای تمامی افزود: این موفقیت را به این عزیزان، اساتید محترم گروههای مربوطه و مسئولین محترم دانشگاه تبریک عرض میکنیم.

مراسم تجلیل از برترین های آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل در مراسمی که با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، روسا و معاونین آموزشی مراکز آموزشی و درمانی تابعه، مدیران گروه های آموزشی بالینی، اساتید و دستیاران تخصصی پزشکی در مرکز آموزش و درمانی شهید بهشتی از 9 نفر از دستیاران تخصصی پزشکی شامل: دکتر زهرا مدبر رتبه اول بورد تخصصی پاتولوژی، دکتر مینا پالی رتبه سوم بورد تخصصی بیماری های عفونی، رتبه های 5 درصد کشوری (دکتر علی عصری، دکتر سهیلا عباس زاده گودرزی) و رتبه های 10 درصد کشوری دکتر فرزانه صادقی، دکتر شهلا رهبر، دکتر سیده حانیه هاشمی، دکتر تینا روحی گیلوان و دکتر شعیب نوری با اهدا لوح تقدیر و هدیه نقدی از طرف معاونت آموزشی دانشگاه تجلیل گردید.

همچنین مدیران گروه های آموزشی و اعضای هیات علمی گروه های بالینی نیز از دانشجویان رتبه های برتر هر گروه تقدیر نمودند.

قابل ذکر است گروه های برتر آموزشی (گروه ارولوژی با 100 درصد قبولی، روانپزشکی 75 درصد و زنان و زایمان با 70 درصد قبولی) نیز مورد تجلیل قرار گرفتند.