برگزاری دو کارگاه «آشنایی با قدرهای زندگی» و «حرکت برمدار تعالی با کلام مولا علی (ع)»

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، سلسله جلسات آشنایی با قدرهای زندگی و با موضوع سیری بالاتر هزار ماه در یک شب با فاطمه الزهرا (س) همراه با خطبه خوانی و همچنین حرکت برمدار تعالی با کلام مولا علی (ع) با سخنرانی خانم دکتر طاهری ویژه کارکنان، دانشجویان و اساتید توسط معاونت فرهنگی دانشجویی و دفتر امور بانوان دانشگاه برگزار می گردد.

گفتنی است دوره حرکت برمدار تعالی با کلام مولا علی (ع) هر هفته یکشنبه ها ساعت ۱۳-۱۲ برگزار می شود و تاریخ شروع آن از ۲۰ آذر می باشد.
همچنین کارگاه سلسله جلسات آشنایی با قدرهای زندگی سه شنبه ها ساعت۱۳-۱۲ برگزار می شود و تاریخ شروع آن از ۲۲ آذر  می باشد.
قابل ذکر است هر دو دوره در سالن توانتمندسازی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار می شود و امتیاز فرهنگی برای اساتید و همچنین امتیاز بازآموزی برای کارکنان دارد.