فعالیتهای داوطلبانه در حوزه سلامت از شاخص‌های توسعه در هرجامعه‌ای است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر اکبرزاده پاشا رئیس سازمانهای مردم نهاد وخیرین سلامت به مناسبت روز جهانی داوطلب گفت: پنجم دسامبر مطابق با ۱۴ آذر برای نخستین ‌بار درسال ۱۹۸۵میلادی(۱۳۶۴شمسی)توسط سازمان ملل متحد با نام کامل"روز جهانی داوطلب در راه توسعه اقتصادی و اجتماعی" نامگذاری شد.

وی گفت: هدف از‌این نامگذاری ترویج فعالیتهای داوطلبانه در سازمانها و گروههای بزرگ و کوچک مردم نهاد بود.بااین تعریف نقش برجسته داوطلبان در دستیابی به هدفهای توسعه پایدار درسطح محلی،ملی و جهانی یادآوری شده‌است.
این مسئول ادامه داد: قطعا یکی از شاخص‌های توسعه در هرجامعه‌ای در زمینه حوزه سلامت می‌باشد که بویژه نمود فعالیتهای داوطلبانه در این حوزه جهت ارتقای کیفیت بهداشت و درمان بسیار چشمگیراست.
دکتر اکبرزاده افزود: مسئولیت‌پذیری و نوعدوستی از جانب خیرین دلسوز و همینطور تمامی عزیزانی که بدون چشمداشت با تمام‌وجود در زمینه ارتقای کیفی و کمی سلامت جامعه تلاش می‌کنند،بسیارقابل‌توجه است؛

رئیس سازمانهای مردم نهاد وخیرین سلامت دانشگاه با اشاره به اینکه از دوران شیوع بیماری کرونا و تلاش بی‌وقفه داوطلبانه سازمانهای مردم نهاد و خیرین در کنار کادر درمان دیرزمانی نمی‌گذرد، گفت: روز جهانی داوطلب بهانه‌ای است که به تمامی عزیزانی که با سعه صدر و احساس وظیفه در این عرصه از جان‌و دل مایه می‌گذارند تبریک گفته و و اززحمات بیدریغشان قدردانی کنیم.