کمک های اهدایی دانشگاه علوم پزشکی بابل در شهر زلزله زده خوی توزیع شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مرحله نخست اعزام کمک های نقدی و غیرنقدی اساتید، پزشکان، کارکنان، دانشجویان دانشگاه و مردم شریف بابل به مردم زلزله‌زده توسط ۸ دانشجوی دانشگاه عضو کانون هلال احمر و هیات مکتب‌الشهدا در بین مردم خونگرم و زلزله زده خوی توزیع شد.

گفتنی است ۱۵۰ پتو، ۱۰۹ هیتر و بخاری برقی، ۵۰۰ بسته مواد غذایی شامل ماکارونی، رب و سویا و تعداد قابل توجهی کنسرو تن ماهی و لوبیا، برنج، لباس و همچنین ۱۵۰ بسته لوازم بهداشتی به ارزش تقریبی ۹۰ میلیون تومان از سوی ستاد جمع آوری کمک‌های مردمی دانشگاه تهیه و توزیع گردید.
قابل ذکر است شناسایی روستاهای زلزله زده و تحویل مستقیم اقلام کمکی به مردم مستقر در کمپ های اسکان اضطراری انجام شد.
لازم به ذکر است در زمان توزیع اقلام در دو روز متوالی زلزله ای با مقیاس ۳.۵ و ۳.۹ ریشتر شهر خوی را لرزاند و مردم شهر خوی و روستاهای حومه در دمای منفی ۷ درجه هوا در کمپ های اضطراری اسکان دارند.