مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل و عضو هیئت رئیسه شورای روابط عمومی شهرستان توسط معاون وزیر تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی،از مسئولان روابط عمومی ۶ دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور تقدیر بعمل آوردند.

گفتنی است در این جلسه که با حضور کلیه معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل گردید، ایشان ضمن قدردانی از زحمات همکاران حوزه روابط عمومی دانشگاه ها در فعالیت های مرتبط، از مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکترحسین آقاجان نژاد و سایر منتخبین کشوری تقدیر شایسته ای به عمل آوردند.
وی اعلام داشت:عنایت و توجه ویژه مسئولین دانشگاه ها نسبت به رسالت و جایگاه مهم و ضروری حوزه روابط عمومی و همچنین ارتقاء کیفیت و کمیت آن،نقش بسزایی در موفقیت دانشگاه ها ایفا می کند.