دومین رزمایش سپاس و میثاق با یاوران ولایت با گردهمایی در دانشگاه علوم پزشکی بابل آغاز شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل «دانشگاه علوم پزشکی بابل، رزمایش سپاس و میثاق با یاوران ولایت شهرستان بابل با حضور امام جمعه، فرماندار ویژه، فرمانده سپاه، رئیس دانشگاه، رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بابل و دیگر مسئولین شهری با گردهمایی در دانشگاه علوم پزشکی بابل به منظور گرامیداشت دلاورمردی های ایثارگران و تجلیل و تکریم شایسته از خانواده محترم شهدا و با هدف دیدار از این قشر معظم آغاز شد.

گفتنی است رزمایش سراسری سپاس و میثاق با یاوران ولایت جهت دیدار با جانبازان بالای۵۰ درصد شهرستان بابل برگزار شد.

قابل ذکر است دراین رزمایش ۴۵ گروه با ۱۹۳ جانباز و خانواده معطم آنان ملاقات کردند

لازم به ذکر است شهرستان بابل ۱۷۵۴ شهید و حدود ۶ هزار جانباز و آزاده تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرد.