جشنواره و نمایشگاه سلامت خانواده و جوانی جمعیت در بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، جشنواره و نمایشگاه فرزند آوری و جوانی جمعیت در راستای اجرای سیاست های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با اهداف ترویج فرهنگ ازدواج و فرزند آوری ؛ آگاه سازی جامعه از جوانی جمعیت و چالش ها و تهدیدهای سالخوردگی جمعیت برپا شد.

جشنواره  سه روزه با عنوان همه باهم پیش بسوی ایرانی جوان وپویا در مرکز آموزشی درمانی هفده شهریور مرزی کلا با همکاری مراکز جامع سلامت منطقه بابلکنار و مرکز درمان ناباروری فاطمه زهرا و مشارکت کارشناسان واحد بهداشت خانواده و اداره مامایی درمان دانشگاه در دو بخش برگزار شد.
همایش خانواده و جوانی جمعیت با حضور حجت الاسلام عابدی امام جمعه مرزی کلا، دکتر  مهدی محمدیان معاون درمان دانشگاه ، دکتر باکویی رئیس دانشکده پرستاری ومامایی، دکتر علی نتاج رئیس بیمارستان،  کارشناسان و مسئولین بهداشت درمان دانشگاه و پرسنل بیمارستان های تابعه و مردم منطقه بابلکنار برگزار و درمورد پیامدهای تک فرزندی و راههای تغییر درنگرش خانواده ها درمورد فرزند آوری ، لزوم و اهمیت داشتن ایرانی جوان و راههای تشویق خانواده به فرزند آوری   بحث و تبادل نظر شد.
درپایان این همایش از مادران دارای ۴ الی ۵ فرزند تقدیر شد.