استقبال چشمگیر اصحاب رسانه از تور رسانه‌ای دانشگاه علوم پزشکی بابل

تور رسانه‌ای دانشگاه علوم‌پزشکی بابل با محوریت بازدید از پروژه‌های عمرانی دانشگاه با استقبال چشمگیر اصحاب رسانه رقم خورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، تور رسانه‌ای جهت بازدید از پروژهای عمرانی دانشگاه با حضور دکتر سید علی مظفرپور رئیس دانشگاه،سایر مسئولین دانشگاه و جمعی از اصحاب رسانه استان و شهرستان برگزار گردید.
در این تور نیم‌روزه بازدید از پروژه‌های عمرانی در حال ساخت این مجموعه مورد پیگیری قرار گرفت و خبرنگاران و فعالین فضای مجازی با کارفرمایان و مدیران پروژه‌ها رودررو مواجه و به پرسش و پاسخ پرداختند.
گفتنی است این پروژه‌ها شامل بیمارستان نوین امیرکلا، بیمارستان ناباروری فاطمه الزهرا(س)، دانشکده جدید دندانپزشکی، ساختمان دیالیز، دانشکده طب ایرانی، نمایشگاه دائمی دانشگاه، سالن ورزشی بانوان بوده است.