بررسی پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی رشته میکروب شناسی توسط هیات بورد وزارت بهداشت

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل از امکان پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی رشته میکروب شناسی و زیست فناوری پزشکی با حضور هیات بورد رشته باکتری شناسی وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جعفری پور گفت: بازدید ادواری مقطع کارشناسی ارشد رشته باکتری شناسی گروه آموزشی میکروب شناسی و زیست فناوری پزشکی دانشگاه با حضور اعضای هیأت بورد وزارت بهداشت انجام پذیرفت.
دکتر ایرج جعفری پور رییس دانشکده پزشکی بیان داشت: در این بازدید، تاریخچه، ظرفیت های دانشکده پزشکی و همچنین توضیحاتی درباره دوره های تحصیلات تکمیلی دانشکده و روند فعالیت های آموزشی و پژوهشی گروه ارائه گردید.
وی ادامه داد: دکتر عزت اله قائمی سرپرست تیم اعضای بورد وزارت بهداشت، ضمن اعلام رضایتمندی از فعالیت های آموزشی و پژوهشی گروه میکروب شناسی و زیست فناوری پزشکی پیشنهاد دادند با توجه به شرایط موجود گروه در زمینه نیروی انسانی مجرب و متعهد و وجود امکانات و تجهیزات کافی در گروه و دانشکده، دانشگاه علوم پزشکی بابل در زمینه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی (PhD) این رشته را در آینده نزدیک دارد.
رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: اهم برنامه های این بازدید، معارفه با مسئولین دانشکده پزشکی، اعضای هیأت علمی گروه میکروب شناسی و زیست فناوری پزشکی، بازدید از گروه (فضاهای فیزیکی، آزمایشگاه های آموزشی و تحقیقاتی و امکانات و تجهیزات)، دیدار با دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه و دانشجویان پزشکی بود.