آگهي ثبت‌نام كانديداهاي هيئت ‌مديره ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاري

ششمین دوره انتخابات هیئت مدیره های سازمان نظام پرستاري  7 مهر  سال جاری به طور هم‌زمان در سراسر كشور برگزار خواهد شد

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، به اطلاع كليه كادر پرستاري مشمول ماده 16 قانون سازمان نظام پرستاري مي‌رساند ششمین دوره انتخابات هیئت مدیره های سازمان نظام پرستاري (کلیه اتباع ایرانی پرستار، بهیاران ، کاردان و کارشناس اتاق عمل و هوشبری،و رده های وابسته پرستاری) در تاریخ 7 مهر  1402به طور هم‌ زمان در سراسر كشور برگزار خواهد شد، لذا متقاضيان ثبت‌نام در هيئت مديره شهرستان‌هاي واجد شرايط مي‌توانند از تاريخ 1402/05/10 لغايت 1402/05/19 با توجه به شرايط ذيل در دست داشتن مدارك لازم به به ستاد اجرایی مستقر در معاونت درمان دفتر مدیریت پرستاری مراجعه و شخصا تحویل و رسید تحویل نمایند.
به مدارکی که بعد از تاریخ 1402/05/19 تحویل شود ترتیب اثر داده نخواهد شد .
شرايط انتخاب شوندگان هيئت مديره سازمان نظام پرستاري شهرستان‌ها به شرح ذيل مي‌باشد:
1-  التزام عملي به اسلام و پايبندي به قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران
2- عضويت در سازمان نظام پرستاري به صورت معتبر و به تاريخ روز و با ارائه كارت عضويت در سازمان كه در كل كشور يكنواخت و داراي شماره نظام پرستاري و صادره از سازمان مركزي مي‌باشد.
3ـ عدم سابقه محكوميت در دستگاه قضایی كه منجر به محروميت از حقوق اجتماعي باشد.
4- عدم سابقه محكوميت از هيات‌هاي رسيدگي به تخلفات سازمان نظام پرستاري كه منجر به محروميت از عضويت در سازمان نظام پرستاري باشد.
5ـ داشتن حداقل سه سال سابقه سكونت يا اشتغال در حوزه انتخابيه در طول دوره خدمت یا زندگی در حوزه مربوطه
6ـ عدم تجاهر به فسق و نداشتن فساد اخلاقي و مالي
7- ضمناً اقليت‌هاي ديني شناخته شده در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران كه تابع احكام دين اعتقادي خود مي‌باشند، مشروط به اينكه تجاهر به نقض احكام اسلامي را ننمايند.
8ـ عدم عضويت در هيئت‌هاي نظارت و اجرايي.
شرایط انتخاب کنندگان عبارت است از:
عضویت در سازمان نظام پرستاری
داشتن و ارائه کارت عضویت در سازمان نظام پرستاری به هنگام رای دادن
تبصره 1: برای رای دهندگان صرفا ارائه کارت عضویت در سازمان با هر سابقه ای قابل قبول است و نیاز به تاریخ و روز ندارد .
تبصره 2: کلیه اعضای سازمان نظام پرستاری صرفا با دارا بودن کارت عضویت سازمان نظام پرستاری، می توانند در هر حوزه انتخابیه حضور یافته و در انتخابات شرکت نمایند .
مدارك لازم جهت ثبت ‌نام داوطلبين در هيئت‌مديره‌ها:
1ـ فتوكپي شناسنامه (تمام صفحات دو نسخه) کارت ملی (پشت ورو دو نسخه)
2ـ 6 قطعه عكس 4×3
3ـ تصوير كارت عضويت معتبر و تاریخ دار که برابر اصل شده باشد .
4- گواهي مبني بر سه سال سابقه سكونت يا اشتغال در حوزه انتخابيه به تأييد سازمان نظام پرستاري شهرستان مربوطه (در شهرستان‌هايي كه تاكنون نظام پرستاري نداشته‌اند به تأييد شبكه بهداشت و درمان شهرستان مربوطه).
5- تكميل فرم ثبت نام داوطلبين
                                                                                                                                                                    ستاد اجرايي مركزي
                                                                                                                                                ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاري
                                                                                                                                                                       شهرستان بابل