فراخوان پذیرش دانشجوی بین المللی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از آغاز فراخوان پذیرش دانشجوی بین المللی در دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر منصور بابایی گفت: متقاضیان غیر ایرانی علاقمند به تحصیل در مقاطع دکترای عمومی پزشکی (MD)،دکترای دندانپزشکی(DDS)، کارشناسی پزشکی و جراحی (MBBS)، کارشناسی فیزیوتراپی و کارشناسی پرستاری، در پردیس خودگردان این دانشگاه، می توانند از تاریخ ۱۴۰۲/۵/۸ لغایت ۱۴۰۲/۵/۲۵ با مراجعه به وبسایت انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی بابل به آدرس en.mubabol.ac.ir/apply نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: شایان ذکر است متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانند از طریق آدرس پست الکترونیک admission@mubabol.ac.ir و یا شماره تلفن 00۹۸۱۱۳۲۲۵۸۴۹۰ با کارشناس جذب دانشجویان خارجی، سرکار خانم زینب علی نژاد تماس حاصل فرمایند.